> sparrows -

Jag orkar inte blogga mer...

Men kmr iaf ha kvar bloggen, om jag skulle vilja börja skriva igen. Va lite mer givmilda nästa gång, så jag inte behöver ruttna iväg? xd Här kommer som avslutning några bilder på Keira Knightley: :)


I've got a jar of dirt

Jack Sparrow Cartoon :')


Romantic, isn't it?


Kommentarer

Om ni vill att jag ska fortsätta blogga, kommentera! Jag skulle bli sjukt glad :)

Iaf, tänkte slänga in ett Pirates of the Caribbean Quotes!

Will Turner: Where's Elizabeth? 
Jack Sparrow: She's safe, just like I promised. She's all set to marry Norrington, just like she promised. And you get to die for her, just like you promised. So we're all men of our word really... except for, of course, Elizabeth, who is in fact, a woman.

Jack Sparrow: A wedding? I love weddings. Drinks all around!


 

Jacoby: I'm gonna teach you the meaning of pain.
Elizabeth: You like pain?
[hits pirate in the head with a pole]
Elizabeth: Try wearing a corset.


 

Som jag sa, kommentera! :)

 


Sao Feng

Eg. Chow Yun-Fat. Den ökände Sao Feng..känd för sin grymhet...nej men skämt åsido. :) Han tror att Elizabeth är Calypso, så han försöker få henne till spirit-form. Sedan kysser han henne, och det kommer ett kanonskott som dödar honom. Kmr inte på ngt mer att skriva om honom. Just det, han säget i backstageklipp om kyssen med Keira Knightley: "It actually felt very good. Don't tell my wife." Laughter. XD


Bloggpaus på påsklovet

Hej sötisar! Jag åker till Finland ikväll så ni får stå ut med att jag inte bloggar i typ en vecka. Eller vem vet, kanske får låna pappas laptop! Puss, här får ni en bild på Sao Feng. (Håll ut!!! Det kmr ett inlägg bara om honom om ngn vecka.)

Johnny Depp facts

Födelsenamn

John Christopher Depp II

Född

9 juni 1963 (47 år)
Owensboro, Kentucky, USA

Aktiva år

1984-

Maka

Lori Anne Allison (1983-1986)

Partner

Vanessa Paradis (1998-idag)

Betydande roller

Filmer:


A pic' says more than 1000 words, right?


 

 

 

 


We Named The Monkey Jack

http://www.youtube.com/watch?v=wWfVJOdelzs one of my fav's :)

Tia Dalma

Också känd som Calypso. En gång var hon gift med Davy Jones. Det är hon som återuppväcker Barbossa i slutet av "Dead Man's Chest". Calypso är bunden till sin människokropp. Sao Feng tror att Elizabeth Swann är Calypso, och hon förstår ingenting. Men t.ex. Jack känner Tia Dalma bra och därmed hjälper hon Will, Elizabeth etc. att rädda honom.

Tia Dalma: Land is where you're safe, Jack Sparrow, and so you will carry land with you.
*ger Jack en stor burk med sand i*
Jack Sparrow: Dirt. This is a jar of dirt.
Tia Dalma: Yes...
Jack Sparrow: ...will the jar of dirt help??
Tia Dalma: If you don't want it, give it back.
Jack Sparrow: NO! xd

GAAAH

http://www.youtube.com/watch?v=qeCr1UUb-UQ 

Pintel & Ragetti

Yeees, they may look rough...:P Iaf, Pintel är till höger och Ragetti till vänster. Dessa pirater jobbar ombord på Barbossas fartyg. Pintel är den korta och smartare av dem. Ragetti är gaanska osmart och har ett låtsasöga som man inte vet vad den är gjord av - men efter att de blivit av med förbannelsen tänker de köpa ett öga som är gjort av glas. ;) Det är i stort sett deras allmänna samtalsämne - ögat alltså. xD man ba ieuw första gången man ser dem, men haha..jag älskar ju alla i potc så de är ändå rätt najsiga. :)

Sjuuuukt duktig ♥


Pirates of the Caribbean 4 !!! :D

Asså seriöst jag har nog aldrig varit så här glad när jag kollat på "Curse of the Black Pearl" ! Tänk att Potc: On stranger Tides kmr I MAJ !!! :D :D :D Jag kan inte fatta det ! Och typ några dagar efter jag fyllt år ! Gissa vem som hoppas på att få gå på premiären...:) ♥

Design! HÖHÖÖÖ!!! :D


HEJHEEEJJ!!! :D
Det är jag som har gjort designen på bloggen, ville bara säga det! Heh! :P

www.jefi.blogg.se

Hejdååå! :)

Zac Efron???

Tänkte skriva det här och nu angående Zac Efron. Det går en massa rykten om att han ska vara med i Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Svaret är nej. Han ska inte vara med.

Jack Sparrow

Jack - huvudpersonen i alla filmerna. Spelas av Johnny Depp. Ja, vad kan man säga om honom? Man vet aldrig vems sida han är på, han utnyttjar alla i hans närhet. Men huvudmålet är att få tillbaka "The Black Pearl", Jack's skepp. I "Dead Man's Chest" dödar Elizabeth honom - eller Kraken - men Elizabeth möjliggör det, för att hon, medan hon kysser honom, kedjar fast honom i skeppets mast. Will's pappa Bootstrap Bill ger honom det svarta märket på handen för att Kraken ska kunna hitta honom. Så han dör, men men. Elizabeth, Will, Barbossa och hela gänget åker för att rädda honom från Davy Jones' locker. Han är min favorit från alla Potc-filmer. ♥

Captain Barbossa

Älskar Barbossa! Han addar lite fart i filmerna. Han spelas av Geoffrey Rush. Rent allmänt så är han den piraten som det vilar en förbannelse över, han kan inte njuta av livet. De fördömda piraterna syns i månskenet som skelett. Han är en hänsynslös pirat som inte skyr några medel för att få det han vill ha. Jack dödar honom i "Curse of the Black Pearl", men Tia Dalma återuppkallar honom till liv i slutet av "Dead Man's Chest" för att han ska ta med sig Will, Elisabeth och de andra till Davy Jones locker i "At world's end" för att rädda Jack.

Elizabeth Swann

Väldigt lik Natalie Portman!
Den unga rika kvinnan som Will ger sig ut för att rädda. De flesta bland piraterna är män, så Elisabeth får mycket uppmärksamhet om man säger så. ;) Hon gör vissa ganska stora saker i filmerna, bl.a. dödar Jack. Detta resulterar till att hon kysser fyra personer i tre filmer. Will, Jack, Sao Feng och James Norrington. (I bloggens första inlägg kommer jag bara skriva lite allmän fakta, men ju mer jag skriver desto mer specialiserat blir det. :))

William Turner

First of all: William Turner. Orlando Bloom spelar honom. Personligen är han en av mina favoriter. Han är iaf den inte så rika smeden som frigör Jack för att rädda Elisabeth. Everything 4 love ;) Will's pappa är Bill 'Bootstrap' Bill och i nuläget är Will kapten på 'The flying Dutchman'. Det var lite allmän fakta om honom. :) Love him!

Sparrows.se

Hej hej!

Jag är en glad tjej från Stockholm som älskar allt som har med Pirates of the Caribbean att göra, musik, teater, att sy, filmer, glee, Johnny Depp mm. :) Enjoy, hoppas du gillar min blogg! :D ♥
 
                                          Jack :*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0